Vacatures bij Payroll

AB Werkt Payroll heeft de werving en selectie van de medewerkers volledig digitaal geregeld.

Heb je een vacature, dan voer je deze zelf in op de portal van AB Werkt Payroll. Daarna wordt deze getoond op de website.

Een werkzoekende ziet deze vervolgens op de website. Om te kunnen solliciteren moet hij of zij zich eenmalig inschrijven. Daarna kan hij reageren op de vacature. Wij stellen de kandidaat aan je voor en je kunt er dan voor kiezen om de kandidaat te accepteren. Vervolgens starten wij het proces van het aanbieden van het contract etc. Hiervoor hebben wij een aantal gegevens nodig van zowel je bedrijf als de kandidaat.

Ik heb zelf al een goede medewerker gevonden. En nu?

Het kan zijn dat je al een kandidaat hebt die bijvoorbeeld al eerder voor je heeft gewerkt. Of u kent iemand uit uw netwerk die goed zou passen. U kunt dan de link van de vacature aan de betreffende persoon doorgeven zodat hij (of zij natuurlijk) kan solliciteren.


Alles goed geregeld

Gaat de medewerker aan het werk, dan zorgen wij voor een correcte verloning. Je kunt gebruik maken van de flexibiliteit die de ABU cao u biedt. Dat betekent dat je meerdere tijdelijke contracten aan de medewerker kunt aanbieden. Tot maximaal 5 ½ jaar flexibel. Je betaalt 1 uurtarief waarin alle opslagen, vakantiedagen en vakantiegeld zit inbegrepen. Je weet waar je aan toe bent. Het juridisch werkgeverschap ligt niet bij je bedrijf maar bij AB Werkt. Dat betekent dat wij ook aanspreekpunt zijn op het moment dat een medewerker bijvoorbeeld ziek wordt.

Payroll portal login