AB Werkt Payroll

 

Flexibele medewerkers zijn in vele sectoren onmisbaar. Door snel op-en af te kunnen schalen met personeel ben je flexibel en wendbaar.

Het inrichten van die flexibele schil is vaak een hoop gedoe. Waar vind je die flexibele medewerker? Hoe zorg je dat alles goed is geregeld volgens het Nederlands arbeidsrecht en loop je tegelijkertijd als ondernemer niet te veel risico’s?

AB Werkt Payroll begrijpt als geen ander met welke dilemma’s je te maken hebt. Het is een service van AB Werkt waarbij je zo veel mogelijk zelf regelt. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten. Tegelijkertijd kun je er op vertrouwen dat dat alles volgens wet- en regelgeving is geregeld met toepassing van de juiste verloning.

Hoe werkt dat dan?

AB Werkt Payroll heeft de werving en selectie van de medewerkers volledig digitaal geregeld.

Heb je een vacature, dan voer je deze zelf in op de portal van AB Werkt Payroll. Daarna wordt deze getoond op de website.

Een werkzoekende ziet deze vervolgens op de website. Om te kunnen solliciteren moet hij of zij zich eenmalig inschrijven. Daarna kan hij reageren op de vacature. Wij stellen de kandidaat aan je voor en je kunt er dan voor kiezen om de kandidaat te accepteren. Vervolgens starten wij het proces van het aanbieden van het contract etc. Hiervoor hebben wij een aantal gegevens nodig van zowel je bedrijf als de kandidaat.

Payroll portal login