Digitale dienstverlening van AB Werkt Payroll

Flexibele medewerkers zijn in vele sectoren onmisbaar. Door snel op-en af te kunnen schalen met personeel ben je flexibel en wendbaar. AB Werkt Payroll helpt!

Het inrichten van die flexibele schil is vaak een hoop gedoe. Waar vind je die flexibele medewerker? Hoe zorg je dat alles goed is geregeld volgens het Nederlands arbeidsrecht en loop je tegelijkertijd als ondernemer niet te veel risico’s?

AB Werkt Payrollbegrijpt als geen ander met welke dilemma’s je te maken hebt. Payroll is de service van AB Werkt waarbij je zo veel mogelijk zelf regelt. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten. Tegelijkertijd kun je er op vertrouwen dat dat alles volgens wet- en regelgeving is geregeld met toepassing van de juiste verloning.

Hoe gaat dit in zijn werk?

AB Werkt Payroll heeft de werving en selectie van de medewerkers volledig digitaal geregeld.

Heb je een vacature, dan voer je deze zelf in op de portal van AB Werkt Payroll. Daarna wordt deze getoond op de website.

Een werkzoekende ziet deze vervolgens op de website. Om te kunnen solliciteren moet hij of zij zich eenmalig inschrijven. Daarna kan hij reageren op de vacature. Wij stellen de kandidaat aan je voor en je kunt er dan voor kiezen om de kandidaat te accepteren. Vervolgens starten wij het proces van het aanbieden van het contract etc. Hiervoor hebben wij een aantal gegevens nodig van zowel je bedrijf als de kandidaat.

Ik heb zelf al een goede medewerker gevonden. En nu?

Het kan zijn dat je al een kandidaat hebt die bijvoorbeeld al eerder voor je heeft gewerkt. Of u kent iemand uit uw netwerk die goed zou passen. U kunt dan de link van de vacature aan de betreffende persoon doorgeven zodat hij (of zij natuurlijk) kan solliciteren.

Mijn medewerker spreekt geen Nederlands

Veel medewerkers van de klanten van AB Werkt Payroll komen uit Polen en Roemenië. Wij hebben al onze communicatie dan ook beschikbaar in diverse talen: Nederlands, Engels, Pools en Roemeens. Ook de medewerkersportal is beschikbaar in deze talen.

Alles goed geregeld

Gaat de medewerker aan het werk, dan zorgen wij voor een correcte verloning. Je kunt gebruik maken van de flexibiliteit die de ABU cao u biedt. Dat betekent dat je meerdere tijdelijke contracten aan de medewerker kunt aanbieden. Tot maximaal 5 ½ jaar flexibel. Je betaalt 1 uurtarief waarin alle opslagen, vakantiedagen en vakantiegeld zit inbegrepen. Je weet waar je aan toe bent. Het juridisch werkgeverschap ligt niet bij je bedrijf maar bij AB Werkt. Dat betekent dat wij ook aanspreekpunt zijn op het moment dat een medewerker bijvoorbeeld ziek wordt.

De voordelen op een rij:

 

Payroll portal login