Over AB Werkt

Historie

AB Werkt is van oorsprong een coöperatieve vereniging, ontstaan uit diverse kleine verenigingen. Deze werden begin jaren zestig in kleine regio’s opgericht voor het leveren van vervanging bij ziekte of vakantie van agrarische ondernemers. Vandaag de dag zijn deze samenwerkingsverbanden opgegaan in een groter samenwerkingsverband waaruit het huidige AB Werkt is ontstaan.

Nog altijd een coöperatie

We zijn nog steeds een coöperatie en daardoor een solide en betrouwbaar bedrijf. We hanteren voor onze leden bijzonder gunstige tarieven. Dat betekent dus uitstekende kwaliteit, betrouwbare dienstverlening en een waarborging van de continuïteit van uw bedrijf voor een scherpe prijs.

Uitgebreid takenpakket

Het takenpakket is inmiddels flink uitgebreid. Zo zijn we specialisten gaan verhuren voor bijvoorbeeld snoeiwerk, klauwverzorging en kunstmatige inseminatie. De agrariërs kunnen bij ons ook een beroep doen als ze op zoek zijn naar vaste medewerkers of uitzendkrachten.

Buiten de agrarische sector

De laatste decennia is AB ook actief buiten de agrarische sector. Zo bemiddelen we vooral in fysieke banen in agro, food en industrie. Ook zorgen wij voor werknemers in het beheer van leefomgeving, zoals grond-, weg- en waterbouw en groenvoorziening. Toch hebben we nog steeds onze nuchtere instelling behouden.

Full-service dienstverlener

Tegenwoordig is AB Werkt dus een full service dienstverlener met een uitgebreid pakket diensten. We maken gebruik van de kennis en kunde van onze eigen adviesorganisatie HAER, die is ontstaan door samenwerking van AB Werkt en Arvalis. Daarnaast verzorgen we cursussen en trainingen. 

Meer weten? Kijk op www.ab-werkt.nl/over ons

Payroll portal login